Home
Komend weekend
Geschreven door H.Huijboom en Redactie   
vrijdag, 22 juni 2018 12:58

Honkbal:
Afgelopen weekend won OG tweemaal overtuigend van HCAW met respectievelijk 10-0 en 15-5. Verdedigend en aanvallend was OG goed op dreef. De vijfde plek op de ranglijst werd door beide overwinningen verstevigd. Nog 4 weekenden te gaan tegen Neptunes, Eurostars, Alcmaria en Hawks en dan is de eerste helft van de competitie afgesloten. Vanaf het weekend van 11 augustus strijden de eerste 8 ploegen om de bovenste plaats welk recht geeft om promotie wedstrijden te spelen voor een plek in de Hoofdklasse.
Dit weekend neemt OG het op tegen Neptunes. Zaterdag speelt OG in Rotterdam, maar zondag om 14.00 uur op het eigen veld om 14.000 uur.

Softbal:
Vorige zaterdag was Birds op bezoek bij onze dames. Goed slagwerk en een flink aantal veldfouten bij de gasten zorgden ervoor dat OG 2 winstpunten kon bijschrijven, de eerste wedstrijd werd overtuigend met 10-1 gewonnen. Helaas kon hier in de tweede wedstrijd geen vervolg aan worden gegeven, deze werd door Birds met 2-3 gewonnen. Deze zaterdag speelt OG tegen Pirates, die net als OG met 20 punten uit 10 wedstrijden in de middenmoot van de Silver League staan. De onderlinge verschillen in deze klasse zijn echter klein, waardoor je na twee winstpartijen zomaar 2e of 3e in de Silver League kunt komen te staan. Het zou mooi zijn als het onze dames lukt om deze zaterdag om 14.00 uur en 16.10 uur tegen Pirates twee keer de volle winst te pakken.

AddThis Social Bookmark Button