• Onze Gezellen Honk- en Softbal verzorgt in maanden mei tot en met augustus de barbezetting bij Onze Gezellen. Dat betekent dat wij ook zorgen dat de kantine open is als andere sporten aan de slag gaan. Daarnaast hebben we twee verkooppunten bij softbalveld en honkbalveld die worden geopend als er veel publiek bij de wedstrijden is.

  • Iedere speler wordt gevraagd één of twee bardiensten per jaar te draaien. Als je geen andere vrijwilligerstaken verricht, word je gevraagd om twee bardiensten te draaien. Je kunt deze aan het begin van het seizoen selecteren in KNBSB competitie-app. Doe je dit niet, dan word je later alsnog ingedeeld.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw dienst. Kun je niet, probeer dan te ruilen met één van de andere clubleden.
  • Bij leden onder de 18 is het de bedoeling dat de ouders/verzorgers deze dienst draaien. Leden onder de 18 jaar mogen namelijk geen kantinedienst draaien.
  • In de week voor jouw kantinedienst ontvang je een e-mail met informatie voor jouw dienst, zoals het sleuteladres.
  • Als je dienst niet doorgaat zul je geïnformeerd worden door onze coördinator. Neem nooit zelf een beslissing om de dienst niet door te laten gaan. Het kan namelijk zijn dat er andere activiteiten op het complex staan gepland ook al gaat een wedstrijd niet door.

  Onze coördinator is Joyce Kok (06-83797421).

  Inschrijven op een bardienst

  1. Ga naar jouw persoonlijke programma en zorg ervoor dat de filter staat op het volledige programma, inclusief ‘Vrijwilligerstaken’. De kleuren geven aan wat er wordt verwacht per dienst:
   Grijs: er heeft zich nog niemand ingeschreven
   Groen: iemand heeft zich ingeschreven; deze dienst is voorzien.
   Rood: iemand heeft aangegeven te willen ruilen
  2. Klik op de bardienst die je wilt doen en kies onderaan ‘klik om in te schrijven’.
  3. Je bent nu ingeschreven. Vergeet de bardienst niet in jouw agenda te noteren!

  Persoonlijke programmaDuiding van kleuren bardiensten

  Bardienst inschrijvenInschreven op een bardienst

   

  Bardienst ruilen
  Heb je je ingeschreven voor een dienst, maar ben je toch verhinderd? Je kunt in de app aangeven dat je wilt ruilen.

  1. Zoek jouw dienst op en klik onderaan op de rode pijltjes.
  2. Ga terug naar het overzicht met bardiensten en selecteer direct een nieuwe bardienst. Indien mogelijk is het fijn als je een bardienst over kunt nemen van een ander lid dat heeft aangegeven om te ruilen.
  3. Je blijft verantwoordelijk voor de dienst waarvoor je hebt aangegeven om te ruilen. Het is dus slim om binnen jouw team te vragen of iemand met jou wil ruilen, of aan jouw coach/teammanager te vragen om een oproep te delen met andere teams.
  4. Lukt het helemaal niet iemand te vinden voor de dienst waarbij je verhinderd bent? Laat dit dan uiterlijk een week van tevoren weten aan de coördinator. Die kan dan nog een extra oproep doen bij een aantal leden.

  Ruilen startenRuilen bevestigen

   

  Verkeerd ingevuld, wat nu?

  Het kan natuurlijk gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde dienst hebt geselecteerd en de dienst toch niet kan draaien. Geef de datum en tijd van jouw dienst door aan de coördinator, zodat deze jouw dienst kan terugzetten naar de oorspronkelijke status.