• Corona Update

   

  Eindelijk eens echt goed nieuws vanuit het kabinet over de situatie omtrent Corona. De jeugd mag de competitie opstarten en volwassenen mogen tijdens een training weer echt als team trainen. Ook voor de kantine zullen er versoepelingen komen. In deze nieuwsbrief lees je alle ins en outs:

   

  Jeugd start met competitie
  Vanaf Zaterdag 5 juni start de jeugd met het spelen van wedstrijden in de competitie. De bond is hard bezig om alle wedstrijden weer in te plannen en deze zullen na het weekend weer zichtbaar zijn in de spelers app en op de website. Maar zorg dat je het weekend weer vrij gaat houden!

   

  Volwassenen nog geen start competitie
  Helaas is het voor volwassenen nog niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Hopelijk zal dat weer mogelijk zijn bij de volgende ronde aan versoepelingen. Maar dat ook die competitie spoedig zal gaan starten daar gaan wij natuurlijk vanuit. Maar wedstrijden zijn dan wel nog niet mogelijk maar trainen als team dat kan wel. Maak dus vooral gebruik van deze trainingen zodat je startklaar bent zodra we weer het veld op mogen.

   

  Trainen is voor zowel jeugd als volwassenen weer mogelijk in team verband
  De jeugd is al enige tijd weer in teamverband aan het trainen voor volwassenen was het alleen nog mogelijk in tweetallen. Maar inmiddels mogen ook volwassenen weer in teamverband trainen.

   

  Kantine mag weer open
  De kantine mag ook weer open, echter maximaal 50 bezoekers en het houden van 1,5 meter afstand. Tussen 06:00 en 22:00 mag de kantine geopend zijn. Inmiddels word er hard gewerkt aan de opening van de kantine. De openingstijden zullen aangegeven worden zodra er meer informatie is.
   
  Bekstop / Schuitje to go & terras
  Tijdens trainingsavonden en tijdens wedstrijden zal Bekstop en/of Schuitje geopend zijn met een beperkt assortiment. Uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers. 

   

  Douches en kleedkamers geopend
  Vanwege de maatregelen zijn de douches en kleedkamers gesloten geweest. Na het trainen en de wedstrijden zijn deze ook weer beschikbaar. Tijd om je sporttas weer even na te lopen op benodigde spullen, wel zo fijn om alles weer bij je te hebben!
   
  Geen publiek bij trainingen en wedstrijden toegestaan
  Helaas is publiek nog niet toegestaan tijdens wedstrijden en trainingen. We hopen natuurlijk dat ook dit in een van de volgende stappen wel weer mogelijk is!

   

  Trainingsschema
  Op de website is het trainingsschema te vinden via: https://www.onzegezellenhonkensoftbal.nl/veldindeling
   

   

  Mocht je als team een keer extra willen trainen of een wedstrijdje willen spelen tegen een ander team binnen de club, dan is dat na overleg altijd mogelijk als de veldbezetting dit toelaat.

   

  Zomerstop inkorting

  De zomerstop wordt gehandhaafd maar deze wordt ingekort van zes naar drie weken. Bovendien houden we voor alle vakantieregio‚Äôs dezelfde periode van de zomerstop aan: van maandag 26 juli tot en met zondag 15 augustus. De zomerstop valt daarmee precies in de overlappende periode van de drie vakantieregio‚Äôs.

   

  Laten we ons goed houden aan de maatregelen die van toepassing zijn op het complex, en tot snel tijdens wedstrijden, trainingen of in de kantine!