• Even voorstellen .......Borms Electrotechniek

  18 mei 2020
 • Even voorstellen……..vrienden van OG / Sponsoren,

  Met vandaag Borms Electrotechniek met Richard Borms.

  Richard was heel vroeger als kleine jongen al lid van OG maar ging judoën, door zijn vriendin kwam hij weer bij Onze Gezellen langs de lijn en werd sponsor na een soort weddenschap. Hij ging in 2014 mee naar de promotie wedstrijden in Drenthe. Trainer / coach Leo Naaktgeboren zou aan het eind van dat seizoen stoppen en Richard daagde de heren en de coach uit. Als de heren promotie naar de overgangsklasse zouden afdwingen moest de coach nog een seizoen blijven en zou Richard Borms de knuppels voor het nieuwe seizoen sponseren.
  Verrassend genoeg promoveerden de heren, de trainer bleef en Richard werd zo sponsor van OG. En Richard sponsort nog steeds Onze Gezellen en is vast bezoeker van de wedstrijden en evenementen.

  Richard heeft Borms Elektrotechniek opgericht op 5 december 1995 en bestaat dit jaar dus al 25 jaar. Het is een vooruitstrevend en innovatief elektrotechnisch bedrijf. Borms werkt vooral voor utiliteitsbouw, bedrijven & scholen.
  Sinds vorig jaar is ook de webwinkel in gebruik www.technowinkel.nl. De webwinkel is zeer handig en praktisch in gebruik. Zoekt u iets, heeft u iets nodig of wilt u bepaalde installaties gemonteerd hebben, neem een kijkje in de webwinkel!
  Borms Electrotechniek is gevestigd in Haarlem. www.borms.nl en www.technowinkel.nl