• Even voorstellen ..... Fysiotherapie Haarlem-Noord

  15 feb 2020
 • Even voorstellen……..vrienden van OG / Sponsoren,

  Fysiotherapie Haarlem Noord is sinds kort toegetreden tot de groep zakelijke sponsoren van OG Honk- en Softbal. Alwin Sewalt, honkballer van OG in heren 2 en fysiotherapeut is werkzaam bij de praktijk en is vanaf start seizoen 2020 eenmaal per week op dinsdagavond beschikbaar voor behandeling van sportblessures.  

  Fysiotherapie Haarlem-Noord richt zich op alle aspecten van problemen in houding en beweging. Omdat de praktijk beschikt over een breed team van zowel algemene fysiotherapeuten als een groot aantal specialisten is de praktijk in staat hoogwaardige behandelingen te verstrekken op alle gebieden van de fysiotherapie.
  Van kinderfysiotherapie tot ouderen. Van cliënten met ernstige beperkingen tot topsporters. Van plaatselijke klachten tot de invloed van spanning op houding, beweging en adem.
  Fysiotherapie Haarlem-Noord beschikt over een moderne praktijk aan het Marsmanplein. Behalve een aantal goed geoutilleerde behandelruimtes en de gastvrije wachtkamer  is hier ook onze  moderne oefenruimte te vinden. Deze is  voorzien van de modernste apparatuur, beschikt over goede test- en meetapparatuur en voldoende vrije ruimte om ook zonder apparaten te trainen. Dit maakt de fitnessruimte geschikt voor alle niveaus van training en revalidatie.
  Om voor iedereen bereikbaar te zijn, zijn er dependances aan de Rijksstraatweg en de PC Hooftstraat. Voorts bestaat er ook de mogelijkheid voor behandeling aan huis.

  Specialismen
  Algemene fysiotherapie
  Bekkenfysiotherapie
  Echografie
  Fysiotherapie bij oncologie
  Fysiotherapie bij vaatproblemen
  Geriatrie fysiotherapie
  Haptonomie
  Kinderfysiotherapie
  Manuele therapie
  McKenzie (MDT)
  Oedeemtherapie
  Psychosomatische fysiotherapie
  Neurologie en Revalidatie
  Sportfysiotherapie
  Sensorische integratie
  Acupunctuur
  Adem-en Ontspanningstherapie


  Fysiotherapie Haarlem-Noord
  Marsmanplein 116, 2025 DV Haarlem
  PC Hooftstraat 45, 2026 XR Haarlem
  Rijksstraatweg 271, 2024 DH Haarlem

  Bel voor afspraak 023 – 5252814
  Zie ook www.fysiotherapiehaarlem-noord.nl

   

  op de foto fysiotherapeuten Ardine Schemmekes (voorheen OG softbal), Alwin Sewalt (speler H2) en Henk Huijboom.