• Even voorstellen….
  In deze rubriek stellen wij u sponsoren en vrienden van Onze Gezellen Honk en Softbal aan u voor. Vandaag Keystone Sports uit Bloemendaal met Nick Tieman, speler en coach bij DSS en Morgan Sampson sinds dit seizoen speelster van ons eigen dames 1.

  Keystone Sports is sinds februari 2019 actief als honk- en softbalwinkel in Bloemendaal, gelegen naast de honk- en softbal hoofdstad van Nederland; Haarlem.
  De winkel wordt bemand door Nick en Morgan, die beide een enorme passie voor onze sport en producten hebben. Met jaren speel- en coach ervaring op zak beschikken zij over een veel kennis waarmee zij honk- en softbal-liefhebbers zo goed mogelijk adviseren. Klantvriendelijkheid staat bij Keystone Sports hoog in het vaandel; wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen en gezien/gehoord worden.
  Producten worden bij Keystone Sports met zorg en precisie uitgekozen. Ons uitgangspunt is dat we zo veel mogelijk producten aanbieden in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen wat te kiezen valt.  In onze winkel bieden wij topmerken aan als: Wilson, DeMarini, Evoshield, Louisville Slugger, Rawlings, Franklin en nog meer. Daarnaast kunt u ook in onze webshop www.keystonesports.nl terecht. We vinden het leuk om actief te blijven zoeken naar nieuwe producten, gadgets en merken om onze sport nog leuker te maken; vanzelfsprekend staan wij dan ook altijd open voor suggesties!
  Wij zien u graag in onze winkel; de koffie staat altijd klaar!
  See you soon!


  Sportieve groeten,  
  Nick en Morgan