• In je Uppie ben je geen Cluppie, met deze keer: Rob Hoes, technische man van Onze Gezellen

    Zonder de vele vrijwilligers die de club draaiende houden beginnen we eigenlijk niks. Maar wie is nou wie? En waar is deze persoon precies mee bezig binnen de club?

    Als je overdag een keer op de terreinen van Onze Gezellen rondloopt is de kans dat je deze man tegen komt heel groot, bezig met allerlei klussen. Inmiddels 71 jaar (al zou je dat niet zeggen) en verantwoordelijk voor alle technische zaken rondom clubhuis, zaal en kantine. Rob is tevens coördinator van alle technische werkzaamheden uitgevoerd door leveranciers en heeft contact met SRO. Rob was voor hij met vervroegd pensioen ging ook werkzaam in de fijntechniek dus dit takenpakket past hem uitstekend.

    Rob is een echte OG man, de vader van Rob was al leider bij de voetbal en zijn moeder waste de tenue’s, dus Rob werd op 8 jarige leeftijd al lid en ging lekker voetballen. Ook zijn zoons Jeroen voetbalt en Richard heeft altijd gevoetbald bij OG en tegenwoordig zijn ook de kleinzoons Hidde en Pepijn te bewonderen op het voetbalveld bij JO11-3.

    Mede door de gezelligheid en interesse in de sport is Rob ook meer te vinden bij het honkbal en softbal, maar zijn bijdrage is voor de gehele (omni) club van grote waarde