• In je uppie ben je geen cluppie, met deze keer: Paul Kimmenaede onze voorzitter

  24 nov 2019
 • Zonder de vele vrijwilligers die de club draaiend houden beginnen we eigenlijk niks. Maar wie is nou wie. En waar is deze persoon, nou precies mee bezig binnen de club!

    P  a  ul van Kimmenaede:  

  Deze keer, maken we kennis met Paul van Kimmenaede onze voorzitter Honk- en Softbal bij Onze Gezellen.  

  Paul is bijna altijd te vinden op de Honk-en Softbalvelden. Is hij zelf niet aan het spelen, dan is hij aan het coachen  en als hij dat niet aan het doen is ,dan is hij bezig om onze mooie Honk- en Softbal vereniging een stap verder te brengen. 

  Wat doet hij precies binnen de club:

  Maandelijkse OMNI vergaderingen met de andere sub-verenigingen want wij zijn niet de enige sub-vereniging die het mooie complex gebruiken. De maandelijkse bestuursvergaderingen, om de club te leiden en begeleiden. De bijna maandelijkse vergaderingen van de KNBSB, waar hij de honk- en softbal vertegenwoordigd voor de overgangsklasse en SIlver league en de clusterbijeenkomsten om onze sport in algemene zin te bespreken. Maar ook de evenementen, de contacten met coaches en trainers, het organiseren van bijvoorbeeld de Season Finals die afgelopen Oktober op OG plaats vonden.

  Eigenlijk is Paul een duizendpoot! Veel meer dan alleen de voorzitter. Onder zijn bezielende leiding zijn we als club hard bezig een volgende slag te maken, betere communicatie naar onze leden via de nieuwsbrieven, een nog actuelere website, op social media zullen we nog actiever gaan worden en ook zullen we gaan proberen meer mensen te betrekken bij de vele projecten, wedstrijden en activiteiten binnen OG. 

    Paul is te bereiken via: voorzitter@onzegezellenhonkensoftbal.nl

  Een volgende keer: 

  Het is nog maar een klein inkijkje in de vele dingen waarmee Paul bezig is. Grote kans dus dat je Paul allang bent tegengekomen op de velden. Maar altijd goed om eens te lezen wat iemand precies doet binnen de vereniging. 

  Een volgende keer maken we kennis met: Richard Nierse onze Penningmeester!