• In Memoriam René Toele

  In de nacht van 27 juni is oud-speler, vrijwilliger, fieldcrew-member en lid van de Vrienden van OG Honk- en Softbal, René Toele 69 jaar plotseling overleden.
  René heeft jaren bij OG honkbal gespeeld en heeft als vrijwilliger veel voor OG betekend. Of er nu geklust of een kantinedienst gedraaid moest worden, René was paraat.
  Bij wedstrijden van het 1e honkbalteam was René een graag geziene gast.
  In de Honkbalweek was René het gezicht achter de kassa voor de kaartverkoop.
  René, een muziekliefhebber pur sang, wist alles over de muziek, de band en repertoire. Vele concerten heeft hij in het binnen- en buitenland bezocht. Gitaar spelen was een grote hobby van René. Aan een groep OG-ers gaf hij zelfs gitaarles.
  René behoorde tot de groep OG-ers die jaarlijks Amerika bezochten om MLB honkbalwedstrijden bij te wonen. In elk Ballpark van de MLB teams is hij geweest.
  OG gaat de aanwezigheid van René op de velden ontzettend missen.
  Wij wensen Jacqueline en verdere familie veel kracht en sterkte toe met het verlies van René.
  Bestuur & Vrienden van OG Honk- en Softbal

  De crematieplechtigheid is op zaterdag 3 juli om 13:00 uur maar door de coronamaatregelen mogen slechts 80 personen de plechtigheid in de aula van het crematorium bijwonen. Om overschrijding te voorkomen hebben zij een persoonlijke uitnodiging gekregen. Waarschijnlijk willen veel meer OG-ers afscheid nemen van René. Om dit mogelijk te maken en om René op gepaste wijze te eren willen wij op de weg langs het Honkbalveld naar de voetbalvelden een erehaag vormen (om ± 12:10 uur verzamelen en opstellen). Voor deze erehaag nodigen wij ook de OG-ers uit die in de aula verwacht worden. De rouwstoet rijdt hier doorheen, keert op het asfaltveld en gaat naar het creatorium.
  Degenen die niet naar het crematorium gaan kunnen in de kantine via een livestream*, op zoveel mogelijk schermen, de plechtigheid volgen. De kantine is tijdens de plechtigheid gesloten voor verkoop en andere activiteiten.
  *De link naar de livestream is: (https://play.quickchannel.com/play/t295aw8, pincode 07031255).