• In Memoriam Willem Roosen

  Op vrijdag 23 juni is op 81-jarige leeftijd Willem Roosen, lid van verdienste en erelid, overleden. Vele functies heeft Willem bij OG Honkbal bekleed zoals, coach, scoorder, scheidsrechter, jeugdvoorzitter, bestuurslid, secretaris en voorzitter

  Ook is Willem secretaris van de Omni geweest. Willem was oprecht, punctueel, straight, duidelijk, afspraak is afspraak en hij hield een ieder bij de les. Hij kon fantastische verslagen, brieven en verweerschriften schrijven. Willem was de jurist van de Vereniging.

  Willem was een echte verbinder en had een uitgesproken mening. Willem nam deel aan vele commissies en was ook altijd present op de jaarlijkse werkdag om het honkbalveld seizoensklaar te maken. Ook het jaarlijkse Plee Project op Bevrijdingspop Haarlem miste Willem niet.

  Net als echtgenote Netty werd Willem in de jaren 90 terecht benoemd tot lidvan verdienste van de afdeling Honkbal. In 2007 werd  Willem benoemd tot erelid van OG Honk- en Softbal.

  Willem was duidelijk aanwezig op het veld, langs de lijn, als scheidsrechter, bij de vergaderingen en in de kantine. Tijdens de vele jeugdkampen en de trainingskampen van de honkbal waren Willem en Netty van de partij om zich in te zetten en het een ieder naar de zin te maken.

  Een episode is afgesloten... een icoon is niet meer...

  Bijna 50 jaar waren Willem en zijn Netty betrokken en bepalend bij OG.
  De stoel van Willem op de bovenste rij van de tribune is vanaf nu “retired” en wordt voorzien van zijn naamplaat.
  Een markant, geweldig en bijzonder persoon heeft ons verlaten.

  OG Honk- en Softbal wenst Netty, Alex, Alard, klein- en achterkinderen en familie heel veel sterkte met verwerken van het verlies van jullie en onze Willem.

   

  Bestuur, leden en Vrienden van OG Honk- en Softbal