Banner

OG wordt gesponsord door

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Actueel

Draagt u Onze Gezellen ook een wam hart toe?
Wordt dan lid van de Vrienden van Onze Gezellen.

Klik hier voor meer info.

Home
Verslag Beeball ontour 5 maart 2017
Nieuws - Laatste nieuws
Geschreven door Eddie van Eeken   
dinsdag, 07 maart 2017 00:00

Beeball on Tour 5 maart 2017

Na een lange winterstop was het zondag 5 maart 2017 weer zover: de Bee on Tour 2017 bij Onze Gezellen. In alle vroegte kwamen de vrijwilligers al naar de zaal om de voorbereidingen te treffen voor het toernooi. Lijnen leggen, honken plakken, afscheiding tussen de velden spannen en apparatuur installeren. De Amsterdamse Pirates en Santpoortse Terrasvogels waren mooi op tjid aanwezig en konden beginnen aan de warming up voor de wedstrijd tegen de Beeball Rookie teams van OG. OG1 speelde de eerste wedstrijd van de dag tegen de Pirates gelijk met 12-12 en OG2 won van Terrasvogels met 6-5. Ondertussen kwamen de andere teams binnen. DSS, Haarlem, had op de vroege zondagochtend een Rookie team bij elkaar en HCAW uit Bussum had 2 Rookie teams op pad gestuurd. Helaas kwam Blue Birds niet opdagen dus was er een probleem met het speelschema, maar gelukkig was het team van Terrasvogels zo groot dat ze het team konden splitsen. Nu had Terrasvogels twee deelnemende teams.

Wat waren de kids fanatiek en wat waren er veel supporters! Goed om te zien dat er zoveel mensen nieuwsgierig zijn en betrokken zijn bij de sport. De sfeer zat er dan ook goed in de hele dag.

Op de momenten dat er geen wedstrijd werd gespeeld, werd er gezorgd voor vermaak door middel van activiteitenkaartjes voor de spelertjes. Ze konden zich laten schminken, eierkoeken versieren, kleurplaten kleuren, een pannenkoek eten en er stond limonade met een spekje voor ze klaar. Voor de meegereisde ouders en supporters was er appeltaart met koffie! Een heerlijk begin van de zondag.  Doordat het eerste van voetbalteam OG ook thuis speelde was het gezellig druk in de kantine. Dank gaat dan ook uit naar de vrijwilligers die achter de bar stonden en hun stinkende best deden om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Na 12 wedstrijden verdeeld over 2 velden ging de finale tussen……….OG1 en OG2! De strijd om de derde plek ging tussen HCAW1 en HCAW2. Na een spannende finalewedstrijd was de eindstand 11-11 en hebben de coaches van OG1 en OG2 besloten om de 2e plek af te staan aan een HCAW-team en heel OG op de 1e plek gezet. HCAW2 heeft met een 13-8 de tweede plek veroverd. OG en HCAW gefeliciteerd met jullie mooie bekers.

In de middag waren de Majors aan de beurt. De deelnemende teams waren HCAW uit Bussum, Bears uit Bergen, Zuidvogels uit Huizen, Terrasvogels uit Santport, Kinheim uit Haarlem en natuurlijk Onze Gezellen. Tijdens de prijsuitreiking van de Rookies werden door de aanwezige vrijwilligers  de  speelvelden aangepast naar Majors en nog gen 15 minuten later kon de strijd beginnen.

OG had het zichtbaar lastiger in deze klasse, maar hou even in het achterhoofd dat de Majors dit jaar voor het eerst op dit niveau spelen. De eerste wedstrijd van OG werd verloren van HCAW met 21-16 maar de Majors herpakten zich tegen de Bears en wonnen met 14-12. Uiteindelijk werd OG 4e van de 6 deelnemende teams. Dat voorspelt veel goeds voor komend seizoen!

Rookies:

OG 1 – Pirates                12-12                Terrasvogels 1 – OG 2                  5-6
HCAW 1 – DSS               11-9                  Terrasvogels 2 – HCAW 2             12-13
Pirates – HCAW 1            13-16                OG 2 – Terrasvogels 2                 11-8
DSS – OG 1                     8-12                HCAW 2 – Terrasvogels 1              8-6
OG 1 – HCAW 1              14-10                Terrasvogels 1 – Terrasvogels 2      7-8
Pirates – DSS                  14-12                HCAW 2 – OG 2                         14-16

Finalewedstrijd                OG 1 – OG 2                 11-11
Plek 2 & 3                      HCAW 1 – HCAW 2          8-13

 

Majors:

HCAW – OG                   21-16                Zuidvogels – Terrasvogels              10-13
OG – Bears                    14-12                Terrasvogels – Kinheim                    8-7
Bears – HCAW                13-19                Zuidvogels – Kinheim                    10-6

Finalewedstrijd                HCAW – Terrasvogels      13-17
2e/3e plek                      OG – Zuidvogels            15-17
4e/5e plek                      Bears – Kinheim               9-6

 

Alle deelnemende teams hartelijk dank voor jullie komst. In grote getale meegereisde ouders en supporters ook dan voor jullie komst en sfeer. Een extra dank aan alle vrijwilligers die deze dag hebben helpen organiseren.

Klik hier voor de leuke foto's

AddThis Social Bookmark Button
 

Publicaties

Kantinediensten

Sponsor OG - Klik op de banner

Banner

Facebook - Vind ons leuk