Sponsoring


Home Route naar OG
Naar de velden
donderdag, 17 juni 2010 21:28

Adres

Honk- en Softbal Vereniging Onze Gezellen

Van der Aartweg 16
2026 ZL Haarlem


  Per openbaar vervoer:

  Bij het station Haarlem NS bevindt zich ook het busstation. Dit busstation vormt voor veel buslijnen slechts een tussenhalte van waar zowel in noordelijke als in zuidelijke richting een (qua nummer) zelfde buslijn vertrekt. Vanaf dit busstation neemt u (in noordelijke richting) buslijn 2 (Delftplein), 73 (Uitgeest) of 75 (IJmuiden). U moet kunt uitstappen bij de halte "Delftplein". Deze halte bevindt zich vlak naast het Onze Gezellen-terrein. U kunt ook lijn 14 (Spaarndam) of lijn 70 (IJmuiden) nemen en bij een nabij het Onze Gezellen-terrein liggende halte uitstappen. Wij raden U aan om over vertrek- en aankomsttijden van trein en bus vooraf contact op te nemen met “openbaar vervoer reisinformatie” via het telefoonnummer 0900-9292, of op internet op www.9292.nl.

  Per auto:

  Het honkbal- en softbalveld van Onze Gezellen zijn gelegen bij het Delftplein in Haarlem-Noord, vlak bij de aansluiting op de A208. Als u de hieronder beschreven routes volgt vermijdt u de drukke routes door de stad Haarlem.

  Route vanuit het noorden (Noord-Holland)

  Vanuit Alkmaar volgt u de A9. Bij de afslag van de A22 houdt u richting Haarlem-Noord aan. U rijdt door de Velsertunnel en houdt daarna de richting Haarlem-Noord aan (via de A208). Bij de afslag Haarlem-Noord/Spaarndam gaat u van de A208 af. U blijft kort de richting Haarlem-Noord/Spaarndam aanhouden, maar slaat bij de stoplichten linksaf (Vlietweg). Voorbij het Bastion-hotel en het Mac-Donaldrestaurant bevindt zich het parkeerterrein van Onze Gezellen. Vanaf dit parkeerterrein steekt u de weg weer over naar het Onze Gezellen-terrein en bijbehorende accomodatie (sporthal, kleedkamers, e.d.).

  Route vanuit het zuiden (bollenstreek/Haarlemmermeer)

  Rijd naar de N205 en houd vervolgens de richting Alkmaar aan (via de A9). U rijdt over het Rottepolderplein en de A9 tot u de afslag Beverwijk/IJmuiden (A22) bereikt. U volgt de A22, maar gaat niet de Velsertunnel in. U neemt voordien de afslag IJmuiden en houdt die richting aan, tot u na ca. 300 meter richting Haarlem-Noord aangegeven ziet, waarna u de A208 opgaat. Bij de afslag Haarlem-Noord/Spaarndam gaat u van de A208 af. U blijft kort de richting Haarlem-Noord/Spaarndam aanhouden, maar slaat bij de stoplichten linksaf (Vlietweg). Voorbij het Bastion-hotel en het Mac-Donaldrestaurant bevindt zich het parkeerterrein van Onze Gezellen. Vanaf dit parkeerterrein steekt u de weg weer over naar het Onze Gezellen-terrein en bijbehorende accomodatie (sporthal, kleedkamers, e.d.).

  Route vanuit het oosten (Amsterdam/Almere/Amersfoort)

  Komende vanuit het oosten (A1) gaat u de A9 op richting Haarlem/Alkmaar. U laat de afslag Haarlem-Zuid links liggen, passeert het Rottepolderplein en volgt de A9 verder tot u de afslag Beverwijk/IJmuiden (A22) bereikt. U volgt de A22, maar gaat niet de Velsertunnel in. U neemt voordien de afslag IJmuiden en houdt die richting aan, tot u na ca. 300 meter richting Haarlem-Noord aangegeven ziet, waarna u de A208 opgaat. Bij de afslag Haarlem-Noord/Spaarndam gaat u van de A208 af. U blijft kort de richting Haarlem-Noord/Spaarndam aanhouden, maar slaat bij de stoplichten linksaf (Vlietweg). Voorbij het Bastion-hotel en het Mac-Donaldrestaurant bevindt zich het parkeerterrein van Onze Gezellen. Vanaf dit parkeerterrein steekt u de weg weer over naar het Onze Gezellen-terrein en bijbehorende accomodatie (sporthal, kleedkamers, e.d.)

AddThis Social Bookmark Button
 

Informatie over OG