•  

  Afgelopen zondag werd John Koehorst toegesproken door Henk Huijboom:


  John

  Het is mij een genoegen het woord tot jou te mogen richten.
  Vorig seizoen was voor jou het laatste jaar om te coachen bij het 1e team. Jij besloot een punt achter te zetten achter een imposante periode van coachen.
  In oktober tijdens de laatste thuis competitie wedstrijd tegen Amsterdam Pirates zouden wij op passende wijze jou in het zonnetje zetten.
  Helaas het coronavirus gooide roet in het eten. Immers zonder publiek en dus in een weinig sfeervolle ambiance was het geen optie om jou toe te spreken.
  Het heeft even geduurd maar ook in het seizoen 2021 is Corona nog steeds de boosdoener in een ordentelijk competitieverloop.
  John jij bent al 55 jaar lid van OG en je hebt nimmer bij een andere club gespeeld. Je bent geboren in 1958 hetgeen ook het oprichtingsjaar is van OG Honkbal. Je bent al lid van verdienste.
  Als speler, bestuurslid, commissielid, coach, trainer, materiaalman en klusser ben je al jaren actief voor OG.
  Jij bent een man van weinig woorden, kritisch maar bereid om de handen uit de mouwen te steken.
  De laatste 6 jaar was jij opgenomen in de coaching staf van het 1e honkbalteam en heb jij je meer dan verdienstelijk gemaakt.
  Gelukkig ga jij niet verloren voor OG. Er kan nog altijd een beroep op jou worden gedaan.  
  Als blijk van waardering voor de vele jaren dat jij actief bent geweest voor OG heeft het bestuur besloten jou te benoemen tot
  Erelid van OG Honk- en Softbal.
  Voorts komt er een doek/banner te hangen in het outfield hek met jouw afbeelding.
  Je hebt het verdiend.