• De seizoenstart ziet er ook dit seizoen weer aangepast uit. Normaal gesproken hadden we begin maart de klusdag gehad en waren we nu klaar om te starten aan de competitie. Maar het ziet er door Corona nog steeds anders uit. Welsiwaar wordt er her en der weer getraind en worden er door de Hoofdklasse teams, waarvan ook ons eigen dames 1 zelfs weer oefenwedstrijden gespeeld is het voor de breedte sport nog afwachten en geduld hebben.

    Toch zijn onze vaste vrijwilligers nu in etappes al druk bezig geweest om nu in fases de velden gereed te krijgen. Op het softbal veld hangen de sponsordoeken en geluidsboxen weer en is de slagkooi in orde gemaakt.

    Ook onze materiaalman John Koehorst heeft afgelopen weekend het materiaal hok uitgemest (soort van letterlijk) en het ziet er super uit! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat dat zo blijft. Berg je spullen na gebruik op en als je even niet weet waar iets naar toe moet dan vraag je dat even.

    Heb je vragen of verzoeken over materiaal kan dat bij John.

    Dank aan onze vrijwilligers!!

    En wil je zelf ook graag een bijdrage leveren als vrijwilliger dan kan dat, er ziijn  genoeg grote en kleine taken in te vullen. Interesse? Mail naar voorzitter@onzegezellenhonkensoftbal.nl