• Onze Gezellen Honk- en Softbal heeft een nieuwe doeksponsor: Bèta Financiële Dienstverlening. We stellen hen aan je voor. 

  Frans Veldt is één van de eigenaren van het in Haarlem gevestigde financiële adviesbureau Bèta Financiële Diensten. Hij speelt al jaren in het 2e heren softbalteam van OG. Inmiddels hebben meerdere leden van OG Honk- en Softbal met succes advies bij hem ingewonnen voor een hypotheek of verzekering. Voor Frans was dit aanleiding om een reclamedoek te plaatsen op zowel het honk- als softbalveld. Wij danken Frans voor het initiatief en heten Bèta Financiële Diensten van harte welkom als sponsor.

  Ben je van plan een huis te kopen, een verbouwing te plegen of is er een renteherziening van jouw lopende hypotheek op komst? Neem dan contact op met Frans via 06-12277995.

   

  Over Bèta Financiële Diensten

  Vanaf dag 1 hypotheekadvies zonder provisie
  Bèta Financiële Diensten is opgericht in december 2009 en werkt vanaf dag 1 met hypotheekadvies vrij van provisie. Pas in 2013 werd dit (grotendeels) wettelijk verplicht. Inmiddels is Bèta Financiële Diensten gegroeid naar 11 medewerkers. Alle medewerkers hebben zeer ruime ervaring, zijn kundig en gediplomeerd. Veel belangrijker nog: zij hebben passie voor het werk.

  Onafhankelijk, ruime keuze
  Volledig onafhankelijk wordt er zaken gedaan met alle grote geldverstrekkers, verzekeraars en pernsioenfondsen in Nederland. 

  Verzekeren
  Ook voor uw particuliere en/of zakelijke verzekeringen kun je terecht bij Bèta Financiële Diensten. Periodiek bekijken of alles goed verzekerd is, blijft een must. 

  Eerste gesprek is vrijblijvend
  Bèta Financiële Diensten wil het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor al haar cliënten door een vast tarief af te geven in het eerste kennismakingsgesprek. Aan het eerste gesprek zitten geen kosten en/of verplichtingen. Of je nu een hypotheek aanvraagt voor uw eerste startersappartement of juist doorstroomt naar een twee onder een kap, of een vrijstaande villa wilt aankopen. Iedereen die binnenkomt wordt gelijk behandeld, waardoor je nooit verrast wordt met een hoge rekening achteraf.

  Op de website van Bèta Financiële Diensten vind je een uitgebreide toelichting.  

   

  Frans Veldt voor het sponsordoek op het softbalveld

   

  Wil je ook sponsor worden? Meld je aan!