• Sponsor worden?

  Sponsoring


  Vrienden van Onze Gezellen Honk- en Softbal


  OG Honk- en Softbal behoort met 250 spelende leden en een grote trouwe achterban en vrijwilligers tot de grootste honk- en softbalvereniging van Nederland. OG is een vereniging met hoge sportieve ambities zonder het familiekarakter van de vereniging uit het oog te verliezen. In 2018 is OG Honk- en Softbal door KNBSB uitgeroepen tot Vereniging van het Jaar.
  OG neemt in 2021 met 23 teams vanaf de jongste jeugd Beeball, Pupillen, Adspiranten, Junioren tot aan Senioren deel aan de competitie.
  OG Honk- en Softbal is opgericht in 1958 en maakt onderdeel uit van de OMNI Vereniging Onze Gezellen. De OMNI Vereniging heeft in totaliteit 1.700 leden verdeeld over de afdelingen Voetbal, Basketbal, Zaalvoetbal, Badminton en Honk- en Softbal.
  In 2016 is een nieuw verlicht honkbalveld, naar internationale maten ingericht, aangelegd. Een parel onder de honkbalvelden in Nederland en Europa.       
  Om OG Honk- en Softbal te helpen de ambities waar te maken zijn naast de inkomsten als contributie, kantine revenuen ook externe financiƫle bijdragen noodzakelijk. OG Honk- en Softbal biedt een ruim scala aan mogelijkheden om u, of uw bedrijf te betrekken bij de Vereniging.
  In 2014 is de Vrienden van OG Honk- en Softbal ontstaan en bestaat inmiddels uit 30 zakelijke doeksponsoren en 55 prive personen en zelfstandige ondernemers. Je kunt al voor EURO 50 per jaar lid worden van de Vrienden van OG Honk- en Softbal. Alle sponsoren zowel zakelijk als particulier maken onderdeel uit van de Vrienden van OG Honk- en Softbal.
  De mogelijkheden bij OG Honk- en Softbal zijn:
  1. Kledingsponsor;
  2. Doeksponsor op de velden;
  3. Reclameborden op diverse plekken van de accommodatie;
  4. Ballensponsor bij de wedstrijden en/of toernooien;
  5. Particuliere ondersteuning (NB kan fiscaal als schenking nog voordeel opleveren)


  Wat krijg je als Vriend(in) van OG Honk- en Softbal hiervoor terug:
  1. Vermelding van je naam op de Website en de borden van de Vrienden;
  2. Doeksponsoren en Ballensponsors worden vermeld in het programmablad;
  3. Gratis toegang tot de thuiswedstrijden;
  4. Je wordt uitgenodigd voor events;


  Veel gezelligheid en top Honk- en Softbal op de velden

  Wil je in 2021 ook bij de Vrienden van OG Honk- en Softbal horen ?
  Neem dan contact op met bestuurslid Henk Huijboom telefoon 061195341 of per mail henkhuijboom@kpnmail.nl