• Beste OG-ers,

  De tweede golf is iets waar we allemaal elke dag in meerdere of mindere mate mee te maken hebben. Competitie stil gelegd, Kantine gesloten, weer die 1,5 meter afstand en last but not least de mondkapjesplicht. Pffff

  Inderdaad pff , maar uiteraard allemaal heel erg nodig. Hoe beter we ons aan de maatregelen houden hoe eerder we ervan af zijn. 

  Maar wat de tweede golf ook betekent is dat we allemaal een hoop geld over houden.

  Inderdaad, al die drankjes in de OG kantine worden op het moment niet door ons besteld. Dus houden we geld over.  Uiteraard is het ook zo dat de hoeveelheid inkomsten die Onze Gezellen mist ook groter wordt naarmate deze situatie langer duurt, dus een gapend gat in de begroting dreigt. En die begroting is van ons allemaal!

  Daarom stellen wij voor om ook bij de Grote Clubactie een tweede golf te starten. Nu kan het nog. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we het maximaal mogelijke aantal loten en superloten gaan verkopen. We hebben nog tot half November de tijd. Er zijn nog boekjes voor de jeugd, zonde om niet te gebruiken. Laat ons weten hoeveel je er nog wilt op voorzitter@onzegezellen.com en ze worden bij je thuisgebracht.

  Ook digitaal is het mogelijk tot half November om loten en superloten te kopen:

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/onze-gezellen-rkvv/473543      

  https://lot.clubactie.nl/lot/onze-gezellen-rkvv/473543

  Bedenk iets leuks, spreek je netwerk aan, doe iets als team ( er zijn al diverse teams die bijvoorbeeld samen een superlot hebben gekocht....) , help Onze Gezellen ook de tweede golf door. 

  Bij voorbaat dank voor jullie enthousiasme en creativiteit, Corinne