• Vrijwilligers app TAAKIE in testfase bij Onze Gezellen

  28 aug 2020


 • Onze Gezellen gaat proefdraaien met Taakie (de vrijwilligers app)

  Om te kijken of we vrijwilligerstaken voor iedereen passender en daardoor leuker kunnen maken, gaan we van augustus tot 30 september proefdraaien met Taakie. Taakie is een slimme online tool voor het matchen van vrijwilligers en taken. Het is speciaal voor sportverenigingen ontwikkeld. Taakie vraagt je alleen voor taakies die je leuk vindt. Heb je niks met [de kantine verven] dan word je er niet voor gevraagd. Krijg je energie van een bardienst draaien, dan weet Taakie je te vinden.  

  Binnen een week krijg je een mail van Taakie met het verzoek om een vrijwilligerstest in te  vullen. Aan de hand van die test zien we waar jouw interesse ligt, en die van andere leden of ouders. Als er dan een taak ingevuld moet worden, kijken we wie het beste matcht en die sturen we een WhatsApp.

  Wij denken dat Taakie een groot verschil voor Onze Gezellen gaat maken. Dat het eenvoudiger wordt om meer vrijwilligers bij de club te betrekken die zich met meer plezier inzetten. Er is maar een manier om daar achter te komen. Vandaar dat we je vragen om mee te doen aan deze proef. Als het goed werkt, worden we er allemaal beter van. We rekenen op je.

  Dank je wel!

  Namens het bestuur