• Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover: Het jubileumtoernooi vanwege het 60-jarig bestaan van Onze Gezellen honk- en softbal. 
    Wie had in februari, bij het vaststellen van de toernooidatum, kunnen vermoeden dat het op 14 oktober zulk prachtig weer en 23 graden zou zijn?  

    Vanaf 10.00 uur s'morgens werd er fanatieke wedstrijden gespeeld door de beeball, pupillen en aspiranten jeugdteams die het tegen hun ouders en coaches opnamen. Hierna namen ook de andere honk- en softbalteams het in een uiterst sportieve sfeer tegen elkaar op, terwijl tussendoor nog een groepsfoto met alle leden op het honkbalveld werd gemaakt. Er was zelfs een drone ingezet om panorama beelden vanuit de lucht te kunnen maken.

    Als afsluiter van deze prachtige dag werd op het softbalveld een wedstrijd gespeeld door softbal oud-leden tegen elkaar, en op het honkbalveld een wedstrijd van oud-leden (50+) tegen oud eerste-team spelers.  Onder grote belangstelling werden strakke acties afgewisseld met hilarische momenten, wat de nodige lachsalvo's langs de kant opleverde. Het bleef nog lang gezellig.......................

    Een groot compliment en dank voor eenieder die zich heeft ingezet om van deze dag een succes te maken!